Undgå dyre nedbrud
Condition Monitoring
sineOnly Vibrationsmåling

Vibrationsmåling er det mest effektive værktøj til Condition Based Maintenance

Alle roterende maskiner, såsom motorer, generatorset, pumper og kompressorer vibrerer under drift. Vibrationerne indeholder vigtig information omkring maskinens tilstand, og så kan de måles og analyseres under drift, således man forudsige tidlige maskinfejl.

Læs mere
Laseralignment-icon Laseropretning

Undgå tidlige lejeskader og maskinfejl med lasopretning

Ved at foretage laseropretning på eksempelvis pumper, motorer, blæsere og andre roterende maskiner, kan levetiden på maskinen og komponenter øges væsentligt. Misalignment forsager øget kræfter og belastning på lejerne. Øges belastningen på lejet med blot 20% kan dette halvere lejets levetid.

Læs mere
Balancering

Vi tilbyder balancering af roterende maskiner og komponeter onsite

Maskiner med ubalance forårsager øget vægt, samt vibrationer i blandt andet lejer og tætninger. Energien afsættes som tabt effekt, varme og vibrationer. Ved at udføre balancering med jævne mellemrum sikres det, at maskinen er i balance og man mindsker derfor slid.

Læs mere

Vi har blandt andet løst opgaver for

Vibrationsmåling - Når du har brug for en fagmand

Adm. Direktør og Maskinmester Kasper Barrett driver TME Solutions ApS (stiftet i 2017), som er leverandør af vibrationsmåling og vibrationsanalyse. TME Solutions ApS står også for salg af vibrationsmålingsudstyr, dataopsamlings- og analysesoftware fra producenten ADASH samt diverse accelerometer og tilbehør fra Hansford Sensors.

Kasper Barrett er oprindelig uddannet rustfast klejnsmed og begyndte karrieren hos Marel, som er en førende leverandør af procesudstyr til den globale fødevareindustri. Med base i Singapore rejste Kasper Barrett ud til Marels kunder i hele verden og udførte installation, service og commissioning af procesanlæg.

Herefter begyndte Kasper uddannelsen som maskinmester hvor han siden har han specialiseret og dygtiggjort sig i vibrationsmålinger og tilstandsbaseret vedligehold og er i dag certificeret ISO 18436-2 CAT I og II vibrationsspecialist.

Kasper Barrett har også bidraget til undervisningen på Aarhus Maskinmesterskole i tilstandsbaseret vedligehold, hvor de studerende skulle måle vibrationer på en pumpeinstallation. »Min tilgang til undervisning er meget praktisk. Skolen står for den mere teoretiske undervisning, og jeg kommer så med mit udstyr og giver de studerende mulighed for at anvende vibrationsmåleudstyret i praksis, som for mange er den bedste måde at lære på,«