A4900-Vibrio

Vejen til Condition Based Maintanence starter her med en håndholdt vibrationsmåler til at forudsige og finde maskinfejl.

Ekspertsystemet assistere med automatisk fejldetektering og udstyret er plug and play uden indstillinger - KEEP IT SIMPLE.

RING TIL OS

A4900 – Vibrationsmåler

Står i og skal igang med Condition Based Maintenance ? – Ønsker i at planlægge vedligehold i stedet for at køre time baseret vedligehold?

Så er A4900 vibrationsmåler til at måle lejestøj det perfekte valg. Med en A4900 vibrationsmåler er du i stand til at holde øje med en maskines tilstand, da dette let kan måle:

  • Lejeskader
  • Ubalance
  • Opretningsfejl

Ud over de typiske fejl herover er det også et godt værktøj til at assistere jer med, hvorvidt lejerne trænger til at blive smurt, da enheden måler støj i lejerne.

Vi har programmeret indstillingerne, så det er blot at følge instruktionerne på skærmen og igang med at måle, hvorfor det altså ikke er nødvendigt at have uddannelse i vibrationsmåling for at komme igang. Der medfølger en gratis software med til enheden så du kan følge lejernes udvikling over tid samt lave rapporter.

A4900 kommer i en flight-case og alt tilbehør medfølger så du allerrede fra 1. dag kan komme igang med at vurderer et anlægs tilstand.

*A4900 Vibrio fåes også i EX version

Download Datasheet

Vibrio M – Programmerede målinger

ISO Overall værdier – RMS 

  • Målinger i velocity (mm/s) for maskinens generelle vibrationsniveau i henhold til ISO 10816-3
  • Målinger i acceleration (g) for lejestøj

G-demod

  • Særlig måleteknik til lettere at kunne opfange tidlige lejeskader samt time waveform analyse

FFT – Spektrum

  • Til at udføre FFT analyse og identificere hvilke vibrationer der er højest og hvor de stammer fra

FASIT

  • Automatisk detektering af ubalance, misalignment og lejetilstand

 

……….Og meget mere!

Gratis software til vibrationsanalyse

Det er muligt at downloade en gratis version af DDS, som er software til vibrationsanalyse. Denne software muliggør, at lave en træstruktur så du kan opbygge en fast målerute og følge ruten på skærmen.

Alle trendværdier og vibrations målinger overføres ved hjælp af USB til PC.

Download DDS Software

A4900 - Vibrio M - Video