Services

Vores speciale er vibratinsmåling, som er en af teknikerne til at udføre Condition Based Maintenance.

RING TIL OS

Maskinmester og vibrationsspecialist

Vores tekniker rejser i hele norden og servicere vores kunder med vibrationsmåling. Med vibrationsmåling kan vi forudsige tidlige maskinfejl længe inden maskinen begynder at ryste, så man undgår dyre produktions-stop og uventede havarier. Samtidig kan der opnås væsentlige besparelser da man ikke udskifter komponenter som ikke fejler noget.

Med uddannelse som maskinmester og CAT II certificeret vibrationsspecialist, sikre vi at de rette kompetencer tilføres opgaven.

  • Vi besøger vores kunder ved faste intervaller og fortæller hvilke komponenter og lejer de skal udskifte
  • Fejlfinding i forbindelse med uforklarlige maskinfejl og rystelser
  • Måling af støj og komfortvibrationer
Læs mere om vibrationsmåling

Laseropretning

Vibrationsmåling og laseropretning går hånd i hånd, da vi vha. vibrationsmåling kan detektere opretningsfejl er det vigtigt for os, at vi også kan afhjælpe problemet. Dårlig opretning og misalignment er ofte root cause på største delen af maskinnedbrud såsom: lejefejl, ødelagte pakninger, aksler og koblinger. Undersøgelser viser at op til 50% af undersøgte maskinfejl var forsaget af misalignment.

Med laseropretning kan vi hjælpe jer med at øge produktkvaliteten og pålideligheden på jeres maskinanlæg.

Læs mere om laseropretning

Motion Amplification Service

Som nogen af de eneste i Danmark kan vi visualisere og forstærke maskin-vibrationer og bevægelser som ikke er synlige for menneskets øje. Denne fantastiske teknologi gør, at vi kan forstå hvilke kræfter og vibrationer der påvirker anlæg eller maskiner for på den måde hurtigere og mere effektivt kan løse problemer.

Denne teknologi har vist sig at være særlig effektiv til at kommunikere imellem vores tekniker og kunder. Kun fantasien sætter grænser hvor dette værktøj kan bruges.

Læs mere om Motion Amplification

in-situ industribalancering

Vi tilbyder in-situ balancering af roterende maskiner og komponenter. Maskiner med ubalance på foreksempel, blæserhjul og skovle forsager nedsættelse af levetiden på maskinen samt risiko for havari. Lejeskader og øget energiforbrug er blandt andet nogle af følgerne som er forsaget af ubalance.

Vi balancere både store og små special-maskiner indenfor alle brancher, men vi udfører selvfølgelig også balancering af rotorvinger og skovlhjul på blandt andet blæsere og kværne møller som der for eksempel kan have installeret store og små hamre.

Læs mere om balancering

Kundesupport

Vi lægger stor vægt på, at give vores kunder den bedste service. Da vi er et mindre firma, og vores produktleverandør for vibrationsmåling ADASH også er et mindre familie ejet firma, kan du forvente kort svartid på dine spørgsmål.

Det er muligt at komme til at tale med ham der har lavet programmet eller softwaren til måleinstrumentet, hvis det er nødvendigt, en mulighed som de færreste tilbyder. Eller måske tale med ham der har skrevet manualen for at forstå det helt rigtigt!

Læs mere

Vibrationskursus og undervisning

Vi tilbyder vibrationskurser og undervisning som kan foregå hos os og hos jer. Vi benytter gode og let forståelige powerpoints både på dansk og engelsk hvis det ønskes, samt flere programmer og animationer.

Vores undervisningsmateriale er ikke produktspecifikt for vores egne produkter, men kan skræddersyes efter jeres ønsker.

Kontakt os nærmere for at høre mere om mulighederne og priser.

Læs mere