Acceptance test

Vibrationsmåling kan bruges til mere end bare fejlanalyse og diagnose. Vi udfører acceptance tests for at sikre os, at vores systemer lever op til de kriterier, der er for det givne system.

RING TIL OS

Hvad er acceptance testing?

En acceptance test er en test man udfører i forbindelse med et nyt produkt eller system. Man udfører testen for at afgøre om det nye produkt eller system opfylder de kriterier, der er blevet stillet. Det kan være kriterier i forhold til fx brugerbehov, krav og forretningsprocesser. 

Acceptance tests udføres samtidig også for at sikre at brugeren, kunden eller anden autoritet vil acceptere slutproduktet, som det er.

En test, der anvendes for at sikre at slutproduktet er klar til brug

I forbindelse med udgivelse af et nyt produkt eller system bliver der lavet en række tests for at sikre, at produktet eller systemet virker som det skal. I denne lange række af tests er en acceptance test den sidste test, der bliver udført.

Ved acceptance testen afgører man om produktet eller systemet er klar til slutbrugeren, og er derfor det sidste step inden man sætter det i handlen.

Acceptance test i forbindelse med vibrationsmåling

Man kan bruge vibrationsmåling i forbindelse med organisationens “Acceptance Test” program og procedure for at sikre, at nye maskiner fungerer optimalt i henhold til eksempelvis ISO standarder.

Nye maskiner

Acceptance test og ISO standarder er mere og mere anvendt i kvalitetssystemet for at sikre, at nyindkøbt udstyr lever op til alle krav og standarder. 

Vi oplever derfor mere ofte end tidligere, at kunder kontakter os vedrørende en standard, som en leverandør er underlagt at udføre på deres maskiner, som afsluttes med en udførlig rapport i henhold til standarden.

Brugte nyservicerede maskiner 

Der findes også acceptance standarder for maskiner som netop har fået udført service. 

Dette kan eksempelvis være balanceringsstandarder som specificerer en række punkter. På den måde sikrer I jer, at jeres udstyrs tilstand ikke er blevet forværret efter det har været skilt ad.