Laseropretning

Udover at detektere dårlig opretning vha. vibrationsmåling, så kan vi også rette maskinerne op for jer, uanset hvilken type maskine eller opsætning der må være tale om.

Vi benytter laserteknologi til at måle opretningskvaliteten henover koblinger og flanger på maskiner. Vi justerer efter højpræcision og afslutter med en opretnings-målerapport og vibrationsmåling.

RING TIL OS

Undgå tidlige lejeskader med laseropretning

Dårlig opretning, også kaldet misalignment i fagsprog, mellem to maskindele forårsager skader på: lejer, pakninger, aksler og koblinger. Det anslås, at ca. 50 procent af maskinfejl er forårsaget af misalignment.

Med laseropretning kan man foretage høj præcisionstopretning og på den måde øge levetiden på maskinen og dens komponenter. Misalignment forårsager øget load og kræfter på lejerne. Øges load og dermed kræfterne, som påvirker lejet med blot 20% kan dette halvere lejets levetid.

Øget produktkvalitet og pålidelighed

Opretningsfejl og vibrationer kan i mange industrier forårsage nedsat kvalitet på de produkter, som man producerer. Ved at reducere uønskede vibrationer på maskinen og foretage præcitionsopretning er der mulighed for at optimere produktkvaliteten.

Ved at øge pålideligheden på roterende maskiner nedsættes nedetiden også. Mere oppetid på anlægget betyder i bund og grund, at produktionen kan øges.

 

Spar 3-8 % på energiforbruget

De rotationskræfter, som fremkommer som et resultat af en opretningsfejl vil generere vibrationer og friktion mellem aksel og leje. Udover at nedsætte levetiden på selve lejet vil friktionen øges og motoren vil have større energiforbrug.

Ved at foretage høj præcisionsopretning med laser er det muligt at spare mellem 3-8% på energiforbruget, hvilket er væsentlige besparelser på større motorer.

Lad vores måletekniker kigge forbi

Vores erfarne og professionelle måleteknikere kan udføre høj præcisionsopretning for jer, uanset hvad tid på døgnet jeres maskiner og produktion har mulighed for at holde stille. En opretningsopgave afsluttes med en målerapport og vibrationsmåling, så vi kan dokumentere, at anlægget kører fejlfrit.

For konkrete cases og referencer kontakt Kasper Barrett på telefon +45 81 61 11 16 eller mail: kb@tmesolutions.dk.