Accelerometer til vibrationsmåling

Vi er forhandler af Hansford Sensors og tilbyder derfor det fulde produktsortiment af forskellige accelerometer til alle industrier.

RING TIL OS

Udgang på siden eller i toppen

Alt efter hvor meget plads der er tilrådighed ved maskinen er det en ide, at overveje om dit accelerometer skal have udgang på siden eller i toppen. Ofte kan det være en fordel med et SIDE exit accelerometer når en sensor sættes på til at måle axial vibrationer, da der ofte ikke er meget plads her pga. skærme til roterende dele mm.

TOP exit: her er udgangen til stikket monteret i toppen.

SIDE exit: Her er udgangen til stikket på siden af stikket. Dette accelerometer er derfor ikke så højt når det er monteret.

Integreret kabel eller MIL connector

Integreret kabel: Hvis sensoren skal monteres permanent i et hårdt miljø kan det være en fordel at få et integreret kabel på sensoren med en god IP-klasse.

MIL connector: Denne form er som oftest anvendt, hvis man skal bruge accelerometeret til et håndholdt måleinstrument.

Kalibrering og sensitivity

Alle vores accelerometer kommer med et kalibreringscertifikat. Vi anbefaler at de bliver kalibreret årligt, dette kan gøres ved blot at sende dem til os.

Når i skal bestille en sensor skal i overveje hvilket frekvensområde i vil måle i, er det lavfrekvente målinger eller højfrekvente. Og vibrerer det i skal måle på meget eller lidt. Alt dette har indflydelse på sensorens følsomhed og dermed output som er mV/g.

4-20 mA sensor og kapsler til maskinbyggere

Vi har også sensore med 4-20 mA til direkte brug til PLC. Derudover har vi sensore blot som kapsler, som ikke fylder så meget og som kan bygges ind i jeres egen sensor eller casing.